Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Εγκαίνια στο νέο πολυκατάστημα ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα.

Θέσεις εργασίας για 200 οικογένειες της περιοχής

Εγκαίνια πραγματοποιεί μια από τις ελάχιστες το τελευταίο διάστημα επενδύσεις στη χώρα μας, το νέο πολυκατάστημα ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία του ομίλου Φουρλής, παρουσία του προέδρου της κ. Βασίλη Φουρλή στις 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιεί πρεμιέρα στο 13ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Άρτας.

Η συγκεκριμένη επένδυση θα δώσει δουλειά σε τουλάχιστον 200 οικογένειες της περιοχής, ενώ τα εγκαίνια θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα κ. Kaarlo laasko και τοπικές αρχές. Πρόκειται για το 5ο κατάστημα της εταιρείας μετά από αυτά στην Πυλαία, το Ελ. Βενιζέλος, την Κύπρο και τον Κηφισό.

Ταυτόχρονα η ΙΚΕΑ μελετά νέες επενδύσεις μετά το 2013 σε άλλες περιφερειακές πόλεις της χώρας άνω των 100 χιλιάδων ατόμων σε ακτίνα 100 χλμ.

Η εταιρεία θα πρέπει να σημειώσουμε πως μελετά το ενδεχόμενο να ανοίξει νέα σημεία πώλησης στην Πάτρα και το Ηράκλειο επιδιώκοντας μέσα στην κρίση ανάπτυξη των τζίρων της της τάξης του 20-30%. Η ΙΚΕΑ είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που αυτή τη στιγμή αυξάνουν τον ρυθμό ανάπτυξης νέων θέσεων εργασίας έχοντας προσλάβει από τις αρχές του έτους περί τα 300 άτομα. Πρόθεση που θα συνεχισθεί εάν ανοίξουν και τα καινούργια σημεία πώλησης.

Πηγή: newsbeast.gr