Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ!!!

1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (3/12/2010) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ).

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/12/2010), ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ), ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ).

ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

2. ΟΙ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΝΕΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/12/2010) ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

3. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (4/12/2010) ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Πηγή: Ε.Μ.Υ


Ας ελπίσουμε να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα!!